Webhotel-portalen

Find den bedste og billigste webhosting her

ASP.NET Webhoteller

Denne side viser De forskellige leverandører af Webhoteller, som understøtter ASP.NET. ASP.NET er et programmeringssprog fra Microsoft og er en af de to helt store sprog til udvikling af hjemmesider. Bemærk at der i denne kategori ikke anbefales at sælge til private som skal have en enkel og hurtig hjemmeside. Der er de løsninger der er på markedet for avancerede. Der er det bedre med en WordPress løsning i PHP. Der er således kun beskrevet et setup til programmører eller erhverv, jeg tillader mig at sætte dem i samme kasse.

Til Programmøren og virksomheden

Når man arbejder med Microsoft teknologi som ASP.NET er det meget relevant også at kigge på deres Database, den hedder Microsoft SQL Server og er bestemt ikke gratis. Hos de fleste webhoteller kan man tilkøbe mulighed for at benytte denne database, typisk mod et ekstra månedligt gebyr. Der skelnes indenfor ASP.NET mellem to teknologier, ASP.NET WebForms og den nyere ASP.NET MVC, tabellerne er tilpasset, således Jeg har taget de vigtigste elementer med, som også er beskrevet under afsnittet omkring valg af Webhotel for virksomheder. For yderligere information omkring hvad de enkelte leverandører tilbyder, klik da på knappen nederst og se mere information. Der er valgt fire af de store webhotel leverandører i Danmark.

OneUnoEuroSurftownMeeBox
Mindste Pris Pr. Md.Understøtter ikke ASP.NET7,05 kr. (1,00 €)10,00 / 23,75 kr.Understøtter ikke ASP.NET
PladsUnderstøtter ikke ASP.NET1 GB20 GBUnderstøtter ikke ASP.NET
Ubegrænset mailUnderstøtter ikke ASP.NETUnderstøtter ikke ASP.NET
SubdomænerUnderstøtter ikke ASP.NETUnderstøtter ikke ASP.NET
ASP.NET WebFormsUnderstøtter ikke ASP.NETUnderstøtter ikke ASP.NET
ASP.NET MVCUnderstøtter ikke ASP.NETUnderstøtter ikke ASP.NET
SQL Server tilkøbUnderstøtter ikke ASP.NETUnderstøtter ikke ASP.NET
Mere InfoMere InfoMere InfoMere Info

Bemærk venligst at alle priserne kan variere og der kan være specielle tilbud som ikke er registreret her på siden. Kontroller derfor altid den pris leverandøren opgiver inden du betaler.