Webhotel-portalen

Find den bedste og billigste webhosting her

Webhotel til erhverv

Som iværksætter eller som en mindre virksomhed med flere år på bagen har du nogle behov til et Webhotel som private ikke har. Du har en virksomhed som skal drives og Webhotellet er nøglen til din virksomhed og din kontakt med kunderne.

Mulighed for flere domæner på Webhotellet

Du vil typisk have brug for at have flere domæner knyttet til dit webhotel. Et eksempel er at du ud over din danske hjemmeside gerne vil have en side til dine norske kunder.

Når en mindre virksomhed vokser finder man også ud af at man vil kendes under nogle andre navne. Det kan være fordi man udbreder sit varesortiment eller går ind i nye brancher.

Der kan være mange grunde til at have flere domænenavne knyttet på samme Webhotel, det er noget man skal have med i overvejelserne fra starten af, det kan være dyrt at skulle skifte senere. Nogle udbydere gør dette gratis og nogle gør ikke.

Kundeservice

Noget der er vigtigt er at man hurtigt kan få assistance hvis der skulle være problemer. Det kan være en Webshop der er nede eller kunder der ikke kan downloade dine produktblade.

Det er vigtigt hurtigt at komme i kontakt med kundeservice og få løst problemerne så din forretning kan køre videre.

Backup

Dette er næsten det vigtigste, sørg for at den udbyder du vælger har et fornuftigt backup system. Hvis uheldet er ude kan det koste blod, sved og tårer og bunker af penge at miste data. Det kan være flere dages indtjening der ryger, kunder der ikke får deres varer og meget andet. Håb aldrig du får brug for den, men planlæg for det værste.

Email og kalender

Dette er nerven i din virksomhed, din email. Hvis du har behov for at få dette hosted er det vigtigt at vælge en leverandør der er seriøs omkring dine email og aftaler. Dette i kombination med backup er det vigtigste emne at sikre sig. Nogle virksomheder tilbyder hosted Exchange server til din outlook og kalender.

Vælg hellere en professionel leverandør fra starten af – dette er det værste sted at spare.