Webhotel-portalen

Find den bedste og billigste webhosting her

Billigt webhotel – der er jo ingen grund til at betale for meget

 

Billigt webhotel finder du i stor stil hos de største udbydere. Tjek markedet ud hos Webhotel Portalen og få en sund webhotel økonomi mange år fremover.

For blot 1-8 kroner om måneden kan du få dit helt eget webhotel. Et billigt webhotel, som de fleste private uden tvivl har råd til at spendere måned efter måned. Finder du et billigt webhotel skal du sikre dig at du får tilstrækkelig med serverplads og mulighed for god support for der er ingen pointe i som nybegynder at købe det billigste webhotel, som du støder på uden mulighed for support til diverse tvivlsspørgsmål.

Find de billigste webhoteller hos Webhotel Portalen

Vi ved, at markedet kan være uoverskueligt og der er mange faldgrupper. Derfor har Webhotel Portalen samlet de førende webhotel udbydere i én og samme portal. Her kan du i fred og ro finde oplysninger om månedlige priser, hvor meget serverplads du får stillet til rådighed og muligheden for én eller flere emails tilknyttet din konto. Der er nemlig flere ting du skal tage i betragtning inden du vælger dig et billigt webhotel.

Professionelle udbydere med stabile servere

Det værste du kan gøre er at købe et billigt webhotel af naboens søn, der tilfældigt roder lidt med computere. Han kan måske love dig guld og grønne skove, men det det handler om for dig er at finde et billigt webhotel med stabil server, hvilket du ikke altid kan være sikker på, hvis du vælger en mindre professionel udbyder.

Din hjemmeside er dit ansigt ud ad til uanset om du blogger, har en webshop eller på anden vis har kunder. Fungerer din hjemmeside ikke optimalt eller er din server nede, så vil du miste troværdighed omkring din hjemmeside. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig billigt webhotel hos en udbyder, der kan sikre dig support og ikke mindst en stabil server uanset din trafik på siden. De fleste store hosting udbydere garanterer tilmed sikring af data med daglig back-up og sikkerhed omkring din konto.

Billigt webhotel men dyr oprettelse

Der findes et hav af mere eller mindre professionelle udbydere med webhotel til discountpriser, men vogt dig at du ikke pludselig sidder i saksen. Du skal sikre dig at den månedlige ydelse rent faktisk svarer til det der reklameres for og ikke er fyldt med små tillægspriser, som du ikke lige kan se umiddelbart.

Nogle mindre professionelle udbydere lokker med disse billige webhoteller, men undlader lige at gøre dig opmærksom på, at oprettelsesgebyret er væsentligt højere end fx de professionelle udbydere, så gå efter de etablerede. Det er også der du højst sandsynligt vil få en fair behandling.

Du kan let finde et billigt webhotel – endda helt ned til 1 kr. pr. mrd. – men her betaler du et dyrere oprettelses gebyr end hos mange af konkurrenterne. Der lokkes måske tilmed med gratis domæne ved køb samtidig køb af billigt webhotel. Vogt dig igen at du får tilstrækkeligt med serverplads fra din hosting udbyder. Du måske kun stillet 100 MB diskplads til rådighed, hvor andre med en lidt højere månedlig ydelse tilbyder dig helt op til 20.000 MB eller mere. Webhotel Portalen giver dig en let og overskuelig oversigt over professionelle udbydere af billige webhoteller og med professionel service.

Ekstra betaling hvis du bruger mere serverplads

Når du leder efter billigt webhotel kan du også støde på udbydere, der lokker med billige priser og tilstrækkeligt med serverplads. Du kan dog, hvis du er uheldig at ryge i kløerne på den forkerte udbyder ende med at betale langt mere om måneden end det du har fået lovning på. Måske finder du et webhotel til kun 10-20 kr. pr mrd., men med din manglende viden omkring emnet finder du dig selv pludselig i en situation, hvor du har brugt mere serverplads end du har krav på. Pludselig får du en regning og er helt uforstående overfor problematikken (se mere om, MB og serverplads her). Du skal derfor altid sikre dig at et billigt webhotel er helt fri for ekstra regninger.

Oppe tid – hvor godt dit server fungerer

Oppe tid er vigtigt at tage i betragtning, når du leder efter billigt webhotel. Udbydere oplever fra tid til anden tekniske problemer og servere, der er nede i kortere eller længere perioder. I din søgen efter et billigt webhotel skal du gå efter hosting udbydere med høj en oppe tid som muligt. Det sikrer dig en stabil hjemmeside med så godt et ansigt ud ad til som muligt.

Bliver du snydt for serverplads?

Nogle hosting virksomheder – her især de mindre professionelle – har som hos flybranchen travlt med at sælge alle de pladser på serveren de overhovedet kan komme til. De lokker med billigt webhotel og sælger helt med overlæg mere serverplads end de har til rådighed i forhåbning om, at ikke alle vil gøre krav på al deres plads. Sådan bliver hotellet hurtigt fyldt op og er du uheldig kan du på denne måde faktisk ende med at have købt et billigt webhotel, der i bund og grund slet ikke har plads til dine data, hvis samtlige kunder vælger at gøre brug af deres plads. Så igen – hold dig til professionelle udbydere som fx de store på området UnoEuro.com, One.com, SurfTown eller Web10 m.fl. Her håndteres kunder på professionel maner og naturligvis med tilstrækkeligt med serverplads.

Brug fornuften når du vælger billigt webhotel

Det burde ikke være så besværligt. Webhotel Portalen hjælper dig med at overskue de værste faldgrupper. Vi er naturligvis også behjælpelig med oprettelse af wordpress side samt en god søgemaskineoptimeret tekst. Ikke alene dit webhotel, din server stabilitet, men også en hjemmeside med professionelt udseende og en kvalitetstekst bliver vægtet højt hos dine kunder. Din hjemmeside er din signatur – vælg den med omhu.