Webhotel-portalen

Find den bedste og billigste webhosting her

PHP Webhoteller

Denne side viser De forskellige leverandører af Webhoteller, som understøtter PHP. Skal man eksempelvis lave sin hjemmeside i WordPress skal man have et PHP Webhotel.

Til Private

Tabellen nedenfor tager udgangspunkt i en middel løsning med de muligheder den giver. Der er lagt vægt på ting som giver værdi til en almindelig erhvervsdrivende med almindelige behov, større virksomheder kan have individuelle krav som den enkelte leverandør kan assistere med, dette er dog ikke så generelt at det er med i denne oversigt. Jeg har taget de vigtigste elementer med, som også er beskrevet under afsnittet omkring valg af Webhotel for virksomheder. For yderligere information omkring hvad de enkelte leverandører tilbyder, klik da på knappen nederst.

OneUnoEuroSurftownMeeBox
Mindste Pris Pr. Md.11,25 kr.8,50 kr. (1,15 €)10,00 / 23,75 kr.10,00
Plads5 GB1 GB20 GB10 GB
Mail og MySql
Subdomæner
1-klik WordPress
Ubegrænset Mailkonti50 adresser
Mere InfoMere InfoMere InfoMere Info

Til Erhverv

Tabellen nedenfor tager udgangspunkt i den mindste løsning man kan købe de forskellige steder. Jeg har taget de vigtigste elementer med, som også er beskrevet under afsnittet omkring valg af Webhotel for private. For yderligere information omkring hvad de enkelte leverandører tilbyder, klik da på knappen nederst.

OneUnoEuroSurftownMeeBox
Pris Pr. Md.*23,75 kr.17,10 kr. (2,30 €)99,50 / 199,00 kr.20,00
Plads30 GB2 GB10 GB20 GB
Mail og MySql
Flere domæner2 domæner50 domæner
Backup
Prioriteret kundeservice
Mere InfoMere InfoMere InfoMere Info

Bemærk venligst at alle priserne kan variere og der kan være specielle tilbud som ikke er registreret her på siden. Kontroller derfor altid den pris leverandøren opgiver inden du betaler.